Hemsidor

Enkla, snygga och lättadministrerade hemsidor

Internet är idag en av de vanligaste och kanske till och med den mest använda informationskanalen för människor som behöver söka efter information. Varje dag görs omkring 30 miljoner sökningar på sökmotorn Google – bara i lilla Sverige!hemsida_general

Det är därför extremt viktigt för företag att finnas och framförallt synas på internet. Det företag som saknar en hemsida kan helt enkelt gå miste om mängder av potentiella kunder, och det är alltså en självklarhet för såväl stora som små företag att finnas på internet!

Jag hjälper er med hemsidan!

Jag hjälper dig med din hemsida. Jag skapar enkla, snygga, professionella samt lättadministrerade hemsidor till schyssta priser till såväl företag & privatpersoner som till föreningar. Jag lyssnar på era önskemål, och ger er där efter ett designförslag till er nya hemsida helt utan kostnad. Ni betalar alltså bara när ni blir nöjda, och det kommer ni garanterat att bli!

Jag kan erbjuda er två olika alternativ för er nya webbplats. Ni kan antingen välja att beställa det lilla paket, som jag har valt att kalla hemsida enkel, och som är en mindre hemsida med upp till 5 undersidor inklusive kontaktformulär. Ni kan också beställa det stora paketet, hemsida stor, som är en större hemsida med upp till 15 undersidor och sammanhörande blogg!

HEMSIDA ENKEL STOR
Antal undersidor 5 15
Kontaktformulär Ja Ja
Sökmotoroptimering Basic Avancerad
Besöksräknare Ja Ja
Googleregistrering Ja Ja
Bilder 5 Obegränsat
E-postkonton 3 Obegränsat
Engångspris 4999 :- 7999 :-